HR Development

Wij faciliteren en adviseren over de ontwikkeling van uw medewerkers!

Groeien!

Het voortdurend ontwikkelen en bijscholen van medewerkers is in veel sectoren waaronder  de zorg, bancaire sector, onderwijs en techniek een absolute must. Maar juist dan is het lastig het gehele personeelsbestand van uw organisatie frequent en volgens de vereisten bij te scholen. Uw medewerkers heeft u hard nodig voor het echte werk en alle uren die u daarbij kwijt bent aan scholing en het opleiden van deze mensen vergt tijd maar brengt ook hoge kosten en veel geregel met zich mee.

U weet dat het anders kan! U kent de termen blended learning en online leren of e-learning! Maar hoe maakt u, uw organisatie klaar voor deze fors besparende oplossingen?

Praat eens met ons. Waarom? Omdat wij van deze zaken ‘kaas gegeten hebben’. Eerder realiseerde wij grote e-learning projecten voor grote organisaties zoals de Rabobank, Essent, Concorp en de Beter Horen Groep. Wij helpen u niet alleen me het nadenken over e-learning maar juist ook bij de implementatie en ontwikkeling hiervan. Wij kunnen zorgen voor een leeromgeving die altijd up-to-date is met goed ontwikkelde cursussen voor uw personeel. Zo heeft u actieve medewerkers die voortdurend arbeidsfit zijn!

WIJ HOUDEN UW MENSELIJK KAPITAAL WAARDEVOL! Maak een afspraak en we vertellen wat we voor u kunnen doen.